Visueel georiënteerde websites

De basis kenmerken

Fundamenteel bij ieder webdesign

Strakke designs

Alle websites kenmerken zich met een  strak en modern ontwerp, ondersteund met gepersonaliseerde visuele content

Performance

Snelheid en overal site performance. Niet alleen Google smult van snelheid, wij ook!

Security

De websites worden gebouwd met een zeer nauwkeurig veiligheid protocol. De digitale muur minimaliseert het risico van hacken en datafraude.

Empowerment

De websites worden opgebouwd met een van de meest gebruiksvriendelijke tools binnen WordPress. U wordt stapsgewijs getraind om zelf de website te onderhouden (indien gewenst).

%

...van de mensen verlaten een website bij een negatieve eerste indruk

Wat kunt u verwachten?

Conversie

Een website met een duidelijk doel voor ogen: uw bedrijf online te laten groeien. De website wordt zo gebouwd dat we snel kunnen opschalen.

Performance

Alle parameters in het groen. SircleCreative levert een product waar alle details mooi samenkomen en de resultaten ons verbluffen.

Security

De websites worden gebouwd met de beste tools om uw site te beveiligen. Op deze wijze wordt het risico van hacken en datafraude geminimaliseerd. Via SircleCare monitoren we site constant tegen spam en andere ongewenste activiteiten.

Visuele Vormgeving

Een lust voor het oog. Dat is waar we allemaal graag naar kijken. SircleCreative biedt de totaaloplossing van een strak webdesign gecombineerd met unieke video & foto content.

Vindbaarheid (SEO)

Bovenaan in de Google rankings? Een strategie met organische groei naar meer leads. Elke website wordt gebouwd met een sterke SEO fundering. Via het SircleCare plan kan de website verder worden geoptimaliseerd.

All-device-compatible

Ongeveer 80% van de bezoekers tegenwoordig bezoekt een website via de mobiel. SircleCreative ontwikkelt websites die op zowel desktop, tablet als mobiel goed overkomen. 

De gemiddelde levensduur van een website is drie tot vijf jaar

Website op maat

 

Elke website heeft een eigen identiteit met zo zijn eigen doel. Het ontwerp en het bouwproces verschilt daarom ook sterk per opdracht. Bent u op zoek naar een website die fungeert als online brochure van uw bedrijf? Of zoekt u een website met meer functionaliteiten zoals een boekingssysteem of wellicht nog uitgebreider een E-commerce website? Geen website is hetzelfde en vraagt daarom per project een andere aanpak.

Nieuwsgierig hoe SircleCreative te werk gaat? En wat SircleCreative te bieden heeft qua webdesign gecombineerd met eigen ontwikkelde visuele content?

Neem dan contact op voor het inplannen een advies gesprek. Aan de hand van dit gesprek komen de wensen duidelijk naar voren en volgt een offerte op maat.

Webdesign

Results driven webdesigns

SircleCare

 

 

Ontdek de voordelen van een maandelijkse lidmaatschap waarbij de belangrijkste zaken worden ontlast. Denk hierbij aan premium hosting, 24/7 backups, security+ plan, spam monitoring, updates, SEO optimalisatie, reporting, constante onderhoud, content ontwikkeling, kortingen op andere diensten en nog veel meer voordelen.

 

 

Partners

Wordpress
Elegant
Divi