About

 

Mijn naam is Sebastiaan Vreeken, ik ben de oprichter van SircleCreative. Ik ondersteun bedrijven, organisaties en individuen met het optimaliseren van hun online positionering. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring in verschillende commerciële en creatieve functies, wat maakt dat ik breed georiënteerd ben en mijn opgedane kennis op diverse vlakken inzetbaar is.

SircleCreative is oorspronkelijk ontstaan uit een passie voor het maken van fotografie en film. Wat ooit begonnen is met het maken van ski- en snowboard films is later uitgegroeid tot het maken van visuele content voor bedrijven in de toerisme en hotellerie branche.

Ik heb mij altijd bezig gehouden met het bouwen van websites en het ontwikkelen van digitale oplossingen. Samen met mijn netwerk van andere creatievelingen delen wij onze creatieve en commerciële skills om samen met u, uw online positionering te versterken.

Dapter

Achtergrond

 

Sinds mijn jeugd ben ik altijd zeer actief geweest in verschillende sporten. Zo heb ik vele jaren op hoog niveau gezeild en kwam ik met het wedstrijdzeilen en uiteindelijk ook het lesgeven op bijzondere plekken in de wereld terecht.

Mijn sportinteresse breidde zich vanaf mijn achttiende uit richting de bergen. Ik had een grote passie voor het snowboarden en skiën gekregen en die passie werd alleen maar groter toen ik een eerste skiseizoen had meegemaakt in Frankrijk. Tijdens de vijf seizoenen die daarop volgden in respectievelijk Oostenrijk, Nieuw-Zeeland en Frankrijk ben ik mij steeds meer gaan richten op het visueel documenteren van mijn avonturen. Dit is waar mijn passie voor het filmen en fotografie grotendeels is ontstaan.

 

 

 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de International University in Hospitality Management in Amsterdam. Een brede opleiding met een sterke focus op project management, marketing, sales, consultancy en uiteraard een allesomvattende basis van de hotellerie branche. Het was tevens een opleiding waar veel creativiteit gestimuleerd werd bij de verschillende projecten die we hebben moeten maken.

Na mijn studie ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest in verschillende commerciële functies variërend van accountmanager tot sales manager. Tijdens mijn laatste werkervaring in de toerisme branche ben ik vaak op reis gegaan naar Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika. Tijdens deze werk gerelateerde reizen was ik voornamelijk op zoek naar unieke bestemmingen die we op de Europese markt konden verkopen. Om deze bestemmingen zo goed mogelijk te kunnen verkopen aan de klanten, was het van groot belang dat we sterke visuele content hadden.

Mijn interesse in het ontwikkelen van zowel fotografie als het maken van film groeide verder. De, door mij ontwikkelde, visuele content werd gebruikt voor allerlei marketing en sales doeleinden, zoals de website, social media kanalen, print advertising, offertes en presentaties aan klanten.

 

 

 

North Sea Surf Trainer
North Sea Surf Trainer

SircleCreative

 

In de zomer van 2021 kwam het moment dat ik de overstap heb gemaakt om mij volledig op SircleCreative te richten. Bij SircleCreative kan ik al mijn kennis en vaardigheden bundelen om samen met mijn netwerk andere ondernemers en organisaties te helpen zich online sterker te profileren.

De kracht van SircleCreative zit voornamelijk in de projectmatige aanpak, snelheid in oplevering en de mogelijkheid om alle digitale diensten te combineren. Zo wordt alles omtrent webdesign, onderhoud, veiligheid, backups, updates, visuele content ontwikkeling, het bedenken en uitvoeren van marketing strategieën gebundeld.

We denken graag mee hoe we de online positionering per bedrijf kunnen optimaliseren. De producten die we gebundeld kunnen aanbieden creëren een overzichtelijke en snelle manier van werken. Daarbij hebben bedrijven voor al hun digitale diensten bij ons ook maar één aanspreekpunt, wat zorgt voor een efficiënte en duurzame manier van werken.

Welkom bij SircleCreative. Een full-service Digital Media House.

 

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat SircleCreative allemaal voor u kan betekenen? Neem dan hieronder contact op.