About

Maak kennis met ons team

Collectief

Creative & Digital

SircleCreative is een collectief van creatievelingen. We halen als team veel plezier in het maken van digitale dingen zodat andere erdoor kunnen groeien. In ons DNA zit een sterk creatief verlangen die we uiten in het maken van verschillende vormen van visuele content, het ontwikkelen van moderne web designs die we bundelen in een strategische huisstijl.

Onze bijdrage

One percent for the planet

Wij doneren één procent van onze winst aan goede doelen die bijdragen aan het behoud van onze planeet. Zo zijn we vanaf het begin aangesloten bij ‘The Ocean Cleanup‘ en ‘ Protect Our Winters‘.
Door samen te werken met SircleCreative, doen jullie automatische mee in ons donatie programma.

Link

Onze link met Colombia

In Cali en Bogota werken we samen met zeer getalenteerde creatievelingen. Deze graphic designers en animatoren ondersteunen ons met de mooiste grafische creaties. Het team wordt begeleid door Sjoerd die zelf ook woonachtig is in Colombia.

Cali

Onze creatieve broedplaats in Colombia bevindt zich in Cali.

L

The Hague

Ons kantoor in Nederland bevindt zich in Scheveningen (Den Haag).

L

Team

Maak kennis met het team

Sebas

Sebas

Project lead (founder)

Sebas is webdesigner en staat graag achter de camera. Hij gebruikt zijn commerciële werkervaring bij de strategische kijk op andere bedrijven voor digitale optimalisatie. Hij is het eerste aanspreekpunt en beheert de communicate van alle projecten. 

Karen

Karen

Graphic Designer

Karen is grafisch artiest en heeft veel ervaring met de ontwikkeling van vormgeving voor print, websites en in het bijzonder (geanimeerde) videos. haar specialiteiten liggen bij de creatie van personages en omgevingen in 2D.

Sjoerd

Sjoerd

Creative Director

Sjoerd is onze creatieve spin in het web bij de broedplaats in Colombia. Hij is een ervaren documentairemaker en regisseur van korte en lange verhalen. Hij schrijft scripts, doet onderzoek, filmt, monteert, en verder geeft hij college aan de lokale universiteit van Cali in Colombia. 

Vief

Vief

Voice-Over & Model

Vief is ons vaste model voor verschillende commercials. Daarnaast heeft ze een heldere stem die breed ingezet kan worden als voice-over bij bijvoorbeeld animaties.

Abel

Abel

Copywriter

Abel is ons creatief mastermind op het gebied van woord en tekstgebruik. Hij kan voor vele projecten ingezet worden om zeer unieke en pakkende verhalen te schrijven. Ontdek zijn persoonlijk project op ‘Verhabel‘.

Jort

Jort

Visual Artist

Jort is een zeer getaleenteerd foto- en videograaf. Hij heeft een sterk gevoel voor de juiste composities en verrast met het gebruik van licht. In de studio komt zijn magie tot uiting met een grote passie voor colour grading.

Klaar voor de volgende stap?

Plan vandaag een gesprek

SircleFast

Consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleCare

Consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

SircleLite

Name
Consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.