SircleCreative

About

Neem contact met ons op voor advies

Creative & Digital

SircleCreative is een collectief van creatievelingen. We halen als team veel plezier uit het maken van digitale producten, zodat jullie erdoor kunnen groeien. In ons DNA zit een sterk creatief verlangen wat we uiten in het maken van verschillende vormen van content en het ontwikkelen van moderne web designs die gebundeld worden in een strategische huisstijl.

One percent for the planet

Wij doneren één procent van onze winst aan goede doelen die bijdragen aan het behoud van onze planeet. Zo zijn we vanaf het begin aangesloten bij ‘The Ocean Cleanup‘ en ‘Protect Our Winters‘. Door samen te werken met SircleCreative, doen jullie automatische mee aan ons donatie programma.

Waar zitten jullie?

Vanuit ons kantoor aan het Lange Voorhout in Den Haag werkt SircleCreative samen met Nederlandse visuele artiesten, strategen en developers. Onze webdesigners in Bratislava en grafische specialisten uit Cali voegen elk een specialistische touch toe.

Dit internationale team bundelt een rijke mix van creativiteit en technische vaardigheden.
Cali

Onze creatieve broedplaats in Colombia bevindt zich in Cali.

The HagueOns kantoor in Nederland bevindt zich in Scheveningen (Den Haag).

Bratislava

Onze webstudio is gevestigd nabij Bratislava in Slowakije

reviews

Wat zeggen onze klanten?

Het contact was vanaf het begin prettig. Er werd goed meegedacht, kritische vragen gesteld, concrete afspraken gemaakt maar er was ook flexibiliteit als het toch even anders ging. Sebas zit er ook altijd positief in, dat is fijn samenwerken. SircleCreative heeft een prachtige website incl logo en branding voor Care4Minds neergezet. Heel professioneel. En met humor, ook fijn.
Care4Minds
Sasja Duijff
Care4Minds
I am extremely happy with the way my company is collaborating with SircleCreative. Sebastiaan and the team are always at the top of their game, day or night, never back down in an emergency and show true value to their customers.They really know what they are doing and their committment and professionalism are second to none. Could not recommend enough.
Sebastian Rafiroiu
Newlong
De dienstverlening van SircleCreative is op meerdere manieren een feest. Allereerst is de samenwerking en communicatie bijzonder plezierig, snel en effectief. Dit gecombineerd met de grote deskundigheid en creativiteit van SircleCreative zorgt ervoor dat het geleverde resultaat van hoge kwaliteit is. SircleCreative heeft voor ons - naar grote tevredenheid en binnen de afgesproken deadline - verschillende communicatiemiddelen (animaties, mini-docu en video's) ontwikkeld. Met veel plezier en vertrouwen kan ik SircleCreative aan iedereen aanbevelen.
Kirsten Wolfert
SAD Wassenaar
SircleCreative heeft ons geholpen met het maken van animatiefilmpjes voor kinderen en ouders over een stamceltransplantatie. De animaties zien er professioneel uit! De samenwerking met Sebas is uitstekend gegaan. Wij zijn zeer tevreden, bedankt!
LUMC
Trude Minnee
LUMC
Cirkel van creativiteit in webbeheer. SircleCreative heeft mijn website totaal vernieuwd en is een onmisbare hulp bij webbeheer. Creatief, dynamisch, flexibel, fijn om mee samen te werken.
Roel Janssen
Roel Janssen
Sebas heeft op een zeer persoonlijke en enthousiaste manier mij geholpen met het bouwen van een website, te gek video en foto materiaal aangeleverd en het op de kaart zetten van De Zelfspot begeleid. Creatief, energiek en positief. Een aanrader!
Rens Vernij
De Zelfspot
Super goede trailer gemaakt voor mijn boek! Echt heel mooi! En erg prettig samenwerken!
Charles den Tex
Schrijver
SircleCreative heeft een filmpje gemaakt voor een van onze innovatieve spuitbus producten. Sebastiaan heeft daarvoor een professionele studio gebouwd met lichten, rook en andere speciale effecten. Sebastiaan werkt professioneel, heeft oog voor detail en passie voor het filmen. Het eindresultaat was daarom ook echt geweldig. Sebastiaan is enthousiast, positief, attent en leuk om mee samen te werken. Aanrader dus!
Diede Klever
Pronova Laboratories
Ik had een aantal technische zaken waar ik tegenaan liep met mijn website. Na contact te hebben gehad met Sebas was ik uit de brand geholpen. Hij heeft mijn vragen snel en professioneel aangepakt en als er nog eens iets voordoet kan ik hem om hulp vragen. Dat vind ik ...
Vivian Meijer
Positv Eating
SircleCreative heeft voor ons een professionele bedrijfs video gemaakt. Goed in alle vormen van het creëren van hoogwaardige content.
Casper Landeweerd
De Zelfspot
team

Maak kennis met het team

Sebas

Creative Director (founder)

Karen

Graphic Designer

Sjoerd

Project Lead Colombia

Vief

Voice-Over & Model

Christian

Graphic Designer & Animator

Jort

Foto- en Videograaf

Juun & Klaas

Videografen

Aris

Creatief Strateeg

Richard

Web Designer
Klaar voor de volgende stap?

Plan vandaag nog een afspraak