About

 

Mijn naam is Sebastiaan Vreeken, ik ben de oprichter van SircleCreative. Ik ondersteun bedrijven, organisaties en individuen met het optimaliseren van hun online positionering. Ik heb ruim vijftien jaar ervaring in verschillende commerciële en creatieve functies, wat maakt dat ik breed georiënteerd ben en mijn opgedane kennis op diverse vlakken inzetbaar is.

SircleCreative is oorspronkelijk ontstaan uit een passie voor het maken van fotografie en film. Wat ooit begonnen is met het maken van ski- en snowboard films is later uitgegroeid tot het maken van visuele content voor bedrijven in de toerisme en hotellerie branche.

Ik heb mij altijd bezig gehouden met het bouwen van websites en het ontwikkelen van digitale oplossingen. Samen met mijn netwerk van andere creatievelingen delen wij onze creatieve en commerciële skills om samen met u, uw online positionering te versterken.

North Sea Surf Trainer

SircleCreative

 

In de zomer van 2021 kwam het moment dat ik SircleCreative heb opgericht. Bij SircleCreative kan ik al mijn kennis en vaardigheden bundelen om samen met mijn netwerk andere ondernemers en organisaties te helpen zich online sterker te profileren.

De kracht van SircleCreative zit voornamelijk in de projectmatige aanpak, snelheid in oplevering en de mogelijkheid om alle digitale diensten te combineren. Zo wordt alles omtrent webdesign, onderhoud, security, backups, updates, ontwikkeling van visuele tekstuele content, animatie & graphic designs en het bedenken van marketing strategieën gebundeld.

We denken graag mee hoe we de online positionering per bedrijf kunnen optimaliseren. Daarbij hebben bedrijven voor al hun digitale diensten bij ons ook maar één aanspreekpunt, wat zorgt voor een efficiënte en duurzame manier van werken.

Welkom bij SircleCreative. Een full-service Digital Media House.

 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat SircleCreative allemaal voor u kan betekenen? Neem dan hieronder contact op.