HiBikeCenter

Van fietsliefhebber
Voor fietsliefhebbers

Client: 
HiBikeCenter
Category: 
Branding, Photo, Web
Realization:
2023
Extra:
SircleLite
Passie voor Fietsen, Toewijding en Kwaliteit. 

HiBikeCenter is geboren uit passie. Opgericht door Henny, een fervent fietser met meer dan 30 jaar ervaring. We begrijpen wat fietsers zoeken in hun fiets en bieden een selectie van mid-hoge segment fietsen, gecombineerd met persoonlijke begeleiding.

SircleCreative heeft de HiBikeCenter in 2023 geholpen met het bouwen van een nieuwe website. Voor de website hebben we een uitgebreide fotoshoot georganiseerd op de oude luchthaven van Soesterberg. Deze foto’s hebben een mooie basis gevormd voor de visuele identiteit van de website.

Project Scope

HiBikeCenter Branding

Branding

Met Henny’s 30 jaar ervaring als fietser, wilden we een merk creëren dat deze expertise weerspiegelt. We kozen voor een krachtig kleurenpalet dat energie en beweging uitstraalt, gecombineerd met een modern en leesbaar lettertype dat de toegankelijkheid van het merk benadrukt. “Van Fietsliefhebbers, Voor Fietsliefhebbers” is het mantra geworden, waarmee we de gedeelde passie voor fietsen in elk aspect van ons ontwerp hebben verweven. 

HiBikeCenter Webdesign

Webdesign

De website van HiBikeCenter, een oase voor fietsenthousiasten, biedt een intuïtieve en uitnodigende interface waarin de liefde voor fietsen centraal staat. Gebruikers kunnen moeiteloos navigeren door een selectie van hoogwaardige racefietsen, gravelbikes en MTB’s, ondersteund door deskundig advies en persoonlijke service. Met de focus op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid is de website geoptimaliseerd voor alle apparaten, waardoor de passie voor fietsen overal en altijd gedeeld kan worden.

Bekijk hier de website.

Stills