Care4Minds

Het koesteren van veerkracht vanaf de wieg tot volwassenheid

Client: 
Care4Minds
Category: 
Branding, Photo, Web
Realization:
2023
Extra:
SircleCare & Email Marketing
Care4Minds presenteert een toegankelijke en informatieve website die de expertise en diensten van het initiatief belicht. Het platform richt zich op veerkracht en stressmanagement, beginnend in de vroege kindertijd tot in de volwassenheid, en biedt ondersteuning aan zowel individuen als families. Het internationale team, met professionals gevestigd in Australië en Nederland, werkt samen om wetenschappelijke kennis praktisch toepasbaar te maken.

SircleCreative heeft Care4Minds in 2023 geholpen met de gehele opbouw van de online herpositionering. We hebben de gehele visuele identiteit vernieuwd met 5 verschillende stijlen. De kern van de organisatie is Care4Minds, waaronder 4 verschillende afdelingen vallen. Aansluitend op deze unieke merkcreatie is een 2-talige website ontstaan met veel visuele content.

Project Scope

Care4Minds-Branding

Branding

De visuele identiteit van Care4Minds weerspiegelt de toewijding aan mentale veerkracht en ondersteuning. Het logo, een samenspel van zorg en inzicht, en het kleurenpalet, geïnspireerd door de helende momenten van zonsopgang en -ondergang, nodigen uit tot groei, mentale rust en herstel. Bij de verschillende afdelingen is gekozen voor unieke kleurthema’s voor duidelijke onderscheiding.

Met een helder en toegankelijk lettertype straalt Care4Minds’ branding de kern uit van wat ze zijn: een baken van rust, zorg en verbinding.

Care4Minds Mockup

Webdesign

Care4Minds biedt op hun overzichtelijke website een scala aan diensten gericht op het bevorderen van mentale veerkracht van kindertijd tot volwassenheid. Het internationaal georiënteerde team van ervaren professionals integreert wetenschappelijke kennis in praktische hulpmiddelen en programma’s voor individuen en families. Zij streven naar het stimuleren van nieuwsgierigheid en bewustzijn, het mogelijk maken van herverbinding, en het creëren van ervaringsruimte voor cliënten. De site nodigt bezoekers uit om meer te leren over hun unieke benadering van psychologische ondersteuning en training.

Bekijk hier de website.

Stills