Outdoor Therapie

NAAR BUITEN GROEIEN

Client: 
Outdoor Therapie
Category: 
Branding, Photo, Web
Realization:
2022
Extra:
SircleCare
Een outdoor therapie programma gericht op de groei en ontwikkeling van de mentale gezondheid van jongeren. Outdoor Therapie is gespecialiseerd in onderstaande psychische problemen en biedt hier verschillende vormen van behandeling voor aan, afgestemd op jouw leefomgeving (familie/ relaties).

Sinds de oprichting in 2021 heeft SircleCreative het merkidentiteit en visuele content ontwikkeld voor Outdoor Therapie, gekoppeld aan een gebruiksvriendelijke website die de unieke combinatie van outdoor activiteiten en gespecialiseerde therapeutische begeleiding weerspiegelt. 

 

Project Scope

Outdoor Therapie BentoBox

Branding

De branding voor Outdoor Therapie weerspiegelt een frisse en inspirerende kijk op de kracht van de natuur. Met een kleurenpalet dat de aardetinten van het berglandschap oproept en een helder lettertype dat toegankelijkheid en moderniteit uitstraalt, spreekt de avontuurlijke en jonge geest aan.

Het logo, een combinatie van natuurlijke elementen en de naam, versterkt de boodschap van persoonlijke ontwikkeling in harmonie met de omgeving. Deze elementen samen vormen een coherente visuele identiteit die de kernwaarden van Outdoor Therapie — verbinding, groei en natuur — krachtig communiceert.

MockupOT

Webdesign

De website van Outdoor Therapie biedt een serene en uitnodigende ervaring die bezoekers meeneemt op een reis naar persoonlijke groei in de buitenlucht. Met een helder en natuurlijk kleurenschema, weerspiegelt het ontwerp de essentie van hun therapieaanbod, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), systeemtherapie en EMDR. De site benadrukt het belang van natuur en beweging voor mentale gezondheid en nodigt uit tot actie met duidelijke call-to-action knoppen voor meer informatie of om aan te melden. Het mobielvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat de helende boodschap van Outdoor Therapie altijd binnen handbereik is.

Bekijk hier de website.

OT21

Stills