Newlong

Empowering Businesses with Cutting-Edge Packaging Solutions

Client: 
Newlong
Category: 
Photo, Web
Realization:
2023
Type:
Brochure site & 6 vertalingen
Toonaangevende wereldwijde fabrikant van hoogwaardige verpakkingsmachines en -apparatuur Het bedrijf, gevestigd in Japan, levert sinds de oprichting in 1941 innovatieve verpakkingsoplossingen aan verschillende industrieën. Het productassortiment van Newlong omvat een grote verscheidenheid aan machines voor het maken van zakken, machines voor het sluiten van zakken en andere aanverwante apparatuur die is ontworpen voor het verwerken van materialen zoals papier, plastic en geweven stoffen. Deze machines worden gebruikt in een breed scala aan industrieën, waaronder onder meer de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de chemische industrie en de landbouw.

SircleCreative heeft Care4Minds in 2023 geholpen met het bouwen van de website voor Newlong Holland BV. Een zeer uitgebreid product assortiment met veel technische tekeningen. Het uitdagende was dat we de website hebben vertaald in 6 verschillende talen waaronder Arabisch.

In Turkije is bovenstaande header video geschoten door Sander Dijkmeijer en we hebben een kleine fotoshoot gehad op kantoor bij Schiphol inclusief portret fotografie.

Project Scope

Newlong Mockup

Webdesign

De website van Newlong Holland, toont een meertalige aanpak die de internationale aanwezigheid en klantgerichte filosofie van het bedrijf onderstreept. Met de mogelijkheid om de site in zes verschillende talen te ervaren – Engels, Frans, Nederlands, Duits, Russisch en Spaans. Deze taalkeuze versterkt de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website, waardoor gebruikers zich met gemak door het uitgebreide aanbod van Newlong kunnen navigeren.

Bekijk hier de website.

Stills