Roel Janssen

Financieel-economisch journalist en auteur van non-fictie en spannende boeken.

Client: 
Roel Janssen
Category: 
Photo, Video, Web
Realization:
2023
Extra:
SircleCare
Ruim dertig jaar heb ik in uiteenlopende functies gewerkt als redacteur van NRC Handelsblad. Daarnaast heb ik me toegelegd op het schrijven van boeken, zowel fictie als non-fictie. Tegenwoordig vervul ik ook bestuurlijke functies op het gebied van journalistiek en de publieke zaak.

SircleCreative ondersteund Roel Janssen sinds 2021 op verschillende onderdelen. Het is begonnen met een trailer voor het boek de Witwasser en hebben begin 2023 de website compleet vernieuwd. 

Verder geniet Roel van de constante IT ondersteuning van het pakket SircleCare wat veel rust geeft.

Project Scope

MockupRJ

Webdesign

De website van Roel Janssen biedt een professionele en strakke uitstraling die past bij zijn reputatie als financieel-economisch journalist en auteur. De monochrome kleurstelling en het minimalistische ontwerp zorgen voor een ongestoorde gebruikerservaring, terwijl de indeling van de site de bezoeker uitnodigt om Roel’s werk en bijdragen aan de non-fictie en fictieliteratuur te verkennen. Deze online aanwezigheid biedt een platform dat niet alleen zijn professionele portfolio tentoonstelt, maar ook een persoonlijk merk dat zijn expertise en passie voor het geschreven woord uitstraalt. 

Bekijk hier de website.

Stills

Meer projecten

De Zelfspot

Automation, Video, Web

Newlong

Photo, Web

Care4Minds

Branding, Photo, Web

Purpose Day

Photo, Video

Vloto

Photo, Video

SAD Wassenaar

Animation