Branding

De creatie van een huisstijl doen we samen

Logo & grafisch design

Een logo design is de basis van een digitale huisstijl. Je wilt graag herkenning creëren en daarom moet het logo opvallen.

Nieuwe klanten moeten een goede eerste indruk krijgen en dat begint meestal bij het logo. Het is belangrijk dat hier goed over wordt nagedacht voor een strakke positionering. Aan de hand van het logo kunnen allerlei grafische design variaties gecreëerd worden. Dit kan op veel manieren toegepast worden op de website of bij marketing gerelateerde uitingen.

Laat je begeleiden door ons in het creatieve proces, zodat we samen een richting kiezen die past bij het DNA van het bedrijf. ‘Dare to be different’.

LogoDesignSircleCreative
KleurenpalletSircleCreative

Kleuren pallet

Wat het ontwerp ook is, het kiezen van de juiste kleur is een prioriteit. De kleur die je gebruikt is net zo belangrijk als de afbeelding of het lettertype. Het is de kleur die de aandacht trekt, omdat kleuren verschillende individuele associaties hebben.

Kleuren combinaties kunnen in alle vormen terug komen binnen de huisstijl. Ook hier draait het om herkenning en het consistent laten terug komen van de kleuren op subtiele wijze.

Ontdek de kracht en de psychologie van het samenstellen van een passend kleuren pallet tijdens een creatieve brainstorm sessie.

KleurenpalletSircleCreative

Typografie

Typografie heeft twee hoofddoelen in grafisch ontwerp. De eerste is om de leesbaarheid te bevorderen en de tweede is om de boodschap, de toon en het sentiment van een designstuk te helpen communiceren. Een andere functie van typografie draait om esthetiek. We voelen ons aangetrokken tot visueel aantrekkelijke ontwerpen die schoon en aangenaam voor de ogen zijn.
TypografieSircleCreative
Eliza Vastgoed

Copywrite

Copywrite voor een website is meer dan alleen woorden aan elkaar geregen om mensen te laten zien waar over gaat. Goede copywriting moet de waarden weerspiegelen die het desbetreffende bedrijf hecht, terwijl het een blijvende impact op de kijkers heeft en hen uiteindelijk ertoe aanzet om actie te ondernemen. Dit kan bereikt worden met duidelijke, compacte en beknopte tekst.

Eliza Vastgoed

Let's Get In Touch
Neem vrijblijvend contact op
||
Strategisch advies op maat