SircleCare

Hosting en onderhoud

Neem contact met ons op voor advies

hosting

SircleCare

Zodra jouw website live is, is het niet alleen belangrijk om deze te beschermen tegen malware en hacks die de site offline kunnen halen en de positie in de zoekmachines kunnen beïnvloeden, maar het is ook belangrijk om de tools op de site up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat de site snel en efficiënt werkt. Ons hosting & website onderhoudsplan: ‘SircleCare’ zal helpen jouw website te beschermen, wat een slimme en waardevolle investering in jouw bedrijf is.

Wat is er inbegrepen?

Cloud hosting

Hosting is de basis van jouw website. Beveiliging, prestaties, optimalisatie en gebruiksgemak zijn er allemaal van afhankelijk. SircleCreative biedt premium hosting aan voor al onze klanten, zodat je volledig ontzorgd wordt.

Website back-ups

Het consequent maken van een back-up van jouw website is om vele redenen van cruciaal belang. Het belangrijkste is dat als de site hersteld moet worden, overgedragen of gedownload, wij externe back-ups en herstelpunten aanbieden.

Updates

Net zoals een telefoon software-updates nodig heeft, moet jouw website ook worden bijgewerkt. Verouderde plug-ins en website software zijn de belangrijkste oorzaak van website-hacks. Updates bevatten vaak beveiligingsverbeteringen die voorkomen dat sites misbruikt worden.

Monitoring & security

Website monitoring ontdekt de prestatieproblemen van jouw site. Wij hebben speciale tools die het verkeer en de activiteit van de website monitoren, beschermen tegen mogelijke hacks en de “uptime” in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de site goed werkt.

Website optimization

Websites moeten snel laden en goed presteren. Om snelheid te garanderen, moet alles in de website – bestanden, database en media – worden geoptimaliseerd. Met behulp van onze tools houden wij de site geoptimaliseerd en soepel, samen met het opruimen van alle caching bestanden.

Premium software

Bij SircleCare zit het bijkomende voordeel dat je mee kan profiteren van allerlei betaalde software oplossingen. Zoals onder andere: DIVI, Bricks, WP Rocket, Zapier, Gravity Forms, Fathom, WPML, Bit Integrations en ook vele audio visuele oplossingen zoals: Artlist, Epidemic & Audiio.

Strategy sessions

Met meer dan 15 jaar commerciële ervaring weten wij wat er allemaal speelt binnen een bedrijf. SircleCreative kan ondersteuning bieden met betrekking tot strategie, nieuwe ideeën en we denken mee in ‘best practices’, die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden op de site.

Analytics & reporting

Je hoeft niet te proberen vast te stellen wat er met jouw site aan de hand is. Dit verzorgen wij met uitgebreide rapportage. Per maand ontvang je een automatisch gegenereerd rapport met alle website statistieken. Per kwartaal ontvang je een rapport met strategisch advies.

Voorkom problemen en laat je volledig ontzorgen door experts

Wat is het risico?

Website hack
Als je website niet wordt onderhouden en beveiligd is, is het geen kwestie van “of” maar “wanneer” een hack zal plaatsvinden.
Matige prestatie
Als je website niet is geoptimaliseerd, presteert en laadt deze langzamer naarmate de tijd vordert en dit is van invloed op conversies en verkopen.
Geen back-ups
Als er niet consequent een back-up van de website wordt gemaakt, kun je de inhoud en voortgang van de website volledig verliezen wanneer er een inbreuk plaatsvindt.
SEO implicaties
Als de website niet wordt onderhouden en geoptimaliseerd, ziet Google dit ook en zak je automatisch in de ranking.
Legitimiteit
Als je website opvallende problemen heeft, zoals een SSL-certificaat die niet meer actief is of meldingen van een onbeveiligde verbinding, heeft dit invloed op het verkeer, SEO en de legitimiteit van het merk.
"It's all on you"
Door je website niet maandelijks te laten verzorgen, is alles wat we in ons plan behandelen voor eigen rekening en kost het je onnodige tijd en stress.

Wij hebben de oplossing!

SircleLite

€39,95 p/m
Domein registratie
Standaard hosting
Standaard software
Maandelijkse back-ups
Maandelijkse updates
Standaard beveiliging
Maandelijkse statistieken
Premium spam filter
Uptime monitor (24/7)
1 uur ondersteuning p/m (t.w.v. 90,-)
Kwartaal rapport met strategisch advies

SircleCare

€69,95 p/m
Domein registratie
Premium hosting
Premium software
Dagelijkse back-ups
Dagelijkse updates
Premium beveiliging
Premium spam filter
Uptime monitor (24/7)
1 uur ondersteuning p/m (t.w.v. 95,-)
Maandelijkse website statistieken
Kwartaal rapport met strategisch advies

SirclePLUS

€149,95 p/m
Domein registratie
Super fast hosting (Ecommerce)
Premium software
Dagelijkse back-ups
Dagelijkse updates
Premium beveilging
Premium spam filter
Uptime monitor (24/7)
2 uur ondersteuning p/m (t.w.v. 190,-)
Maandelijkse website statistieken
Kwartaal rapport met strategisch advies
Klaar voor de volgende stap?

Plan vandaag nog een gesprek

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik kiezen voor SircleCare?

  Bij SircleCare werken we samen met Hostinger, eén van de snelste en betrouwbaarste hosting providers van het moment. Het is speciaal ontwikkeld voor WordPress en wij ontzorgen het gehele technische proces. De beste plugins zoals: Bricks, DIVI, Divi Pixel, Zapier, Bit Integrations, Gravity Forms, WPML Translations, The Events Calendar & Fathom Analytics etc. zijn allemaal inclusief bij het lidmaatschap. Los kost dit rond de 1500,- euro per jaar.

  Daarnaast zorgt SircleCreative voor constante updates van alle online tools, zoals de plug-ins en themes. De site wordt constant beveiligd en alle mogelijke hackers of spammers houden we buiten de deur. Met het niet updaten van de site, ontstaat de grootste kwetsbaarheid voor hacken. Verder ontvang je met een lidmaatschap bij SircleCare 1 uur gratis ondersteuning per maand (t.w.v. 95,- euro p.m).

 • Ik heb zelf al een hosting provider, kan ik niet gewoon blijven waar ik zit?

  Het is zeker mogelijk om te blijven, echter kan SircleCreative dan niet de beste snelheid en veiligheid garanderen voor de nieuwe website.

  Bij het bouwen van de nieuwe website zorgt SircleCreative voor een soepele en snelle IT verhuizing. Hiervoor hoef je niks te doen.

 • Wat gebeurt er als ik niet kies voor SircleCare?

  Op het moment dat je niet kiest voor SircleCare kan er veel mis gaan. Lees hieronder een aantal belangrijke voorbeelden:

  – De website wordt niet geüpdatet wat kan leiden tot een tragere website, falende plug-ins en uiteindelijk een daling in de vindbaarheid bij Google.

  – Op de website zijn veel geïnstalleerde onderdelen die snel verouderen, zoals plug-ins, themes etc. Als deze niet op tijd worden geüpdatet, raakt de website snel kwetsbaarder voor hackers. Dit is de #1 reden dat websites worden gehackt.

  – Er zijn geen back-ups of herstelmomenten wanneer de website wordt gehackt. Hierbij ligt het risico dat je alle content, pagina’s, de gehele sitestructuur en de Google ranking kwijt raakt. Ook ontvang je geen rapport per kwartaal van onder andere de Google statistieken.

  – Je hebt geen vast aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken met betrekking tot aanpassingen, updates en/of andere problemen. Daarvoor moet je dan bij je host terecht, die veelal in het Engels via de e-mail of chat matig beschikbaar zijn tegenwoordig. Dit kan een zeer frustrerend proces zijn.

 • Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare?

  Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare. Dit verloopt volledig kosteloos.

 • Als ik geen gebruik maak van de support time. Kan ik die dan meenemen naar de volgende maand?

  Nee dat kan niet. De tijd is gebonden per maand en komt dan ook te vervallen als er geen gebruik van wordt gemaakt.

 • Wat gebeurt er als ik over de tijd heen ga van de inbegrepen support time?

  We proberen de updates altijd zo snel mogelijk uit te voeren zodat verdere kosten worden bespaard. Zijn er toch meer uren nodig voor de werkzaamheden dan wordt er eerst overlegd en een begroting gemaakt van de geschatte uren met het uurtarief van 95,- euro.

 • Onze website is elders gebouwd, kunnen we alsnog SircleCare afsluiten?

  Ja het is zeker mogelijk om alleen ons hosting & onderhoud programma af te sluiten. Hiervoor moeten we wel goed kijken dat de site is gebouwd op Wordpress en welke software is geïnstalleerd. 

  Bepaalde garanties met technische problemen die buiten onze scope vallen kunnen hier misschien buiten vallen. Dit verschilt per situatie en zullen we duidelijk van tevoren laten weten. Neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

 • Bieden jullie ook e-mail diensten aan?

  E-mail is niet onze core business, maar we kunnen het zeker faciliteren. We werken samen met onze partner Titan Mail die een zeer krachtig e-mail systeem hebben ontwikkeld. 

  Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, want dit is exclusief voor onze SircleCare klanten.