Veelgestelde vragen

 • Welke diensten biedt SircleCreative aan?

  SircleCreative biedt webdesign en -ontwikkeling, creatie van visuele content (zoals fotografie, video producties en animaties) en branding-oplossingen voor bedrijven en organisaties.

 • Hoe pakken jullie een nieuw webdesign project aan?

  Ons proces begint met het begrijpen van de behoeften, doelen en doelgroep van de klant. Vervolgens voeren we kort marktonderzoek uit, maken een wireframe en creeren in samenspraak met de klant een defintief ontwerp. We werken projectmatig in fases waar we duidelijke deadlines in kaart brengen voor verschillende opleveringen.

 • Wat onderscheidt jullie van anderen?

  Ons team van ontwerpers, video- en fotografen en animators brengt elk project een uniek perspectief en unieke stijl. We gebruiken ook de nieuwste tools en technologieën om hoogwaardige en dynamische producten te creëren.

 • Kunnen jullie helpen met de rebranding van mijn bedrijf?

  Absoluut. Onze merkdiensten omvatten marktonderzoek, ontwikkeling van merkstrategieën, logo-ontwerp en het opstellen van merkrichtlijnen om een consistent gebruik van het nieuwe merk in alle kanalen te garanderen.

 • Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website geoptimaliseerd is voor zoekmachines?

  We volgen ‘best practices’ voor zoekmachine optimalisatie (SEO) tijdens de ontwikkeling van uw website. Dit begint bij het bouwen van een website die technisch goed en snel werkt. Verder adviseren we het gebruik van relevante zoekwoorden, metatags en alt-tekst. We ontwerpen een site die snel en gemakkelijk te navigeren is wat bijdraagt aan het totaalplaatje die nodig is voor een hoge ranking bij Google.

 • Wat is jullie proces voor het maken van video’s voor klanten?

  Ons videoproductieproces begint met het begrijpen van de doelen en doelgroep van de klant. Vervolgens maken we een script, storyboard en shotlist voordat we het eindproduct filmen en monteren.

 • Kunnen jullie helpen met social media beheer?

  Ja, SircleCreative kan helpen bij het beheer van sociale media, waaronder het maken en plannen van berichten, het beheren van interacties met volgers en het analyseren van de prestaties van de aanwezigheid op sociale media.

 • Hoe gaan jullie om met revisies en wijzigingen in een project?

  We verwelkomen revisies en wijzigingen en zien ze als een kans om het eindproduct te verfijnen en te verbeteren. Ons team zal met u samenwerken om ervoor te zorgen dat alle revisies naar uw tevredenheid worden voltooid. Bij elke project zullen we duidelijk aangeven hoeveel revisies zijn inbegrepen in de overeengekomen prijs.

 • Kunnen jullie doorlopende ondersteuning en onderhoud voor mijn website bieden?

  Ja, we bieden website-onderhoudsdiensten (SircleCare) om ervoor te zorgen dat uw site veilig, up-to-date en optimaal blijft functioneren. We raden juist aan bij het bouwen een nieuwe website om direct het hosting en onderhoud plan af te sluiten voor de best haalbare performance en verdere ontzorging.

 • Wat is de tijdlijn voor het voltooien van een project?

  De tijdlijn voor een project varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het werk. We zullen tijdens het project een gedetailleerde tijdlijn en regelmatige updates verstrekken om ervoor te zorgen dat we op schema blijven en de deadline halen.

 • Wat is jullie prijsbeleid?

  Ons prijsbeleid is flexibel en afgestemd op de specifieke behoeften en het budget van elke klant. Aangezien onze prijzen op elk project zijn afgestemd, hebben we geen vaste prijzen die we online kunnen communiceren. We zijn echter altijd blij om een gedetailleerde offerte te maken en prijsopties met u te bespreken tijdens een consult.

About SircleCreative

Empathie

Wij voelen met je mee en streven daarom naar een persoonlijke benadering.
SircleCreative

Creativiteit

Innovatieve oplossingen die inspelen op de trends van het digitale tijdperk.
SircleCreative

Begeleiding

Stap voor stap, jouw succes is onze missie.
Klaar voor de volgende stap

Plan vandaag een gesprek