The DutchFarmhouse

 

The Dutch Farmhouse is een self-catering tiny house met prachtig uitzicht over de tuin, het weiland en de varkens, geiten, schapen, kippen en eenden.
De boerderij ligt in het midden van het Groene Hart tussen Nieuwkoop, Vinkeveen, Woerden, Aalsmeer en Breukelen in. Een oase van rust, dierengeluiden en heel veel groen om je heen. Boek een weekendje weg en ervaar deze ‘hidden gem’ zelf.

SircleCreative heeft ze in 2019 geholpen met een korte impressie video die ze gebruiken als header video op de website. De boeking aantallen hebben ze duidelijk zien stijgen na deze visuele toevoeging.

 

www.thedutchfarmhouse.nl

 

 

 

 

The Dutch Farmhouse

Sebastiaan heeft voor ons een intro / header film gemaakt over onze Bed & Breakfast. Wij hadden zelf geen ervaring met dergelijke video’s voor marketingdoeleinden maar Sebastiaan had allemaal ideeën en wist precies de sfeer en ons gevoel over te brengen in een hele mooie video. De eerste oplevering was wat ons betreft ook direct top. We hadden nooit gedacht dat we als Bed & Breakfast zo’n professioneel introfilmpje konden krijgen! We horen nu van gasten dat het filmpje ervoor gezorgd had dat ze geboekt hebben. Kan niet beter. Sebastiaan, enorm dank!

Lucas Albada Jelgersma

The DutchFarmhouse

Op zoek naar visuele content?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.