Een onderhoud & hosting plan

 

SircleCare neemt alle stress en zorgen weg met hosting, backups, updates, beveiliging en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor SircleCare?

Bij SircleCare werken we samen met Siteground,  een van de snelste en betrouwbaarste hosting providers van het moment. Het is speciaal ontwikkeld voor WordPress en wij ontzorgen het gehele technische proces.
Daarnaast zorgt SircleCreative voor constante updates van alle online tools, zoals de plugins en themes. De site wordt constant beveiligd en alle mogelijke hackers of spammers houden we buiten de deur. Verder ontvangt u met een lidmaatschap bij SircleCare 1 uur gratis ondersteuning per maand (t.w.v. 80,- euro). Denk hierbij aan kleine aanpassingen, tweaks of technische ondersteuning. Alle SircleCare klanten ontvangen als bonus 10% korting op alle producten & diensten SircleCreative.

Ik heb zelf al een hosting provider, kan ik niet gewoon blijven waar ik zit?

Het is zeker mogelijk om te blijven, echter kan SircleCreative dan niet de beste snelheid en veiligheid garanderen voor de nieuwe website.

Bij het bouwen van de nieuwe website zorgt SircleCreative voor een soepele en snelle IT verhuizing. Hiervoor hoeft u niks te doen.

Wat gebeurt er als ik niet kies voor SircleCare?

Op het moment dat u niet kiest voor SircleCare kan er veel mis gaan. Ik geef hieronder een aantal belangrijke voorbeelden:

– De website wordt niet ge-update wat kan leiden tot een tragere website, falende plugins en uiteindelijk een daling in de vindbaarheid bij Google.

– Op de website zijn veel geinstalleerde onderdelen die snel verouderen, zoals plugins, themes etc. Als deze niet op tijd worden ge-update, dan raakt de website snel kwetsbaarder voor hackers. Dit is de #1 reden dat websites worden gehackt.

Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare?

Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare. Dit verloopt volledig kosteloos.