Webdesign

Van creatief idee naar een droom website

Webdesign

 

✓ Design
✓ Development
✓ Hosting
✓ Onderhoud
✓ Veiligheid
✓ Vindbaarheid
✓ Automatiseringen

De kenmerken

Conversie

Een website met een duidelijk doel voor ogen: uw bedrijf online te laten groeien. De website wordt zo gebouwd dat we snel kunnen opschalen.

Performance

Alle parameters in het groen. SircleCreative levert een product waar alle details mooi samenkomen en de resultaten ons verbluffen.

Security

De websites worden gebouwd met de beste tools om uw site te beveiligen. Op deze wijze wordt het risico van hacken en datafraude geminimaliseerd. Via SircleCare monitoren we site constant tegen spam en andere ongewenste activiteiten.

Visuele Vormgeving

Een lust voor het oog. Dat is waar we allemaal graag naar kijken. SircleCreative biedt de totaaloplossing van een strak webdesign gecombineerd met unieke video & foto content.

Vindbaarheid (SEO)

Bovenaan in de Google rankings? Een strategie met organische groei naar meer leads. Elke website wordt gebouwd met een sterke SEO fundering. Via het SircleCare plan kan de website verder worden geoptimaliseerd.

All-device-compatible

Ongeveer 80% van de bezoekers tegenwoordig bezoekt een website via de mobiel. SircleCreative ontwikkelt websites die op zowel desktop, tablet als mobiel goed overkomen. 

De gemiddelde levensduur van een website is drie to vijf jaar.

Website op maat

 

Elke website heeft een eigen identiteit met zo zijn eigen doel. Het ontwerp en het bouwproces verschilt daarom ook sterk per opdracht. Bent u op zoek naar een website die fungeert als online brochure van uw bedrijf? Of zoekt u een website met meer functionaliteiten zoals een boekingssysteem, een agenda, data management of wellicht nog uitgebreider een E-commerce website? Geen website is hetzelfde en vraagt daarom per project een andere aanpak.

Neem contact met ons op voor het inplannen een advies gesprek. Aan de hand van dit gesprek komen de wensen duidelijk naar voren en volgt een offerte op maat.

Webdesign

SircleCare

 

Laat je volledig ontzorgen en ontdek de voordelen van ons hosting en onderhoud programma. 

Partners

Let's Get In Touch
Neem vrijblijvend contact op
||
Strategisch advies op maat