SircleCare

Hosting en onderhoud

Zorg ervoor dat uw website wordt beschermd, geoptimaliseerd, geback-upt en onderhouden door experts.

Eliza Vastgoed

Zodra uw website live is, is het niet alleen belangrijk om deze te beschermen tegen malware en hacks die uw site offline kunnen halen en uw positie in de zoekmachines kunnen beïnvloeden, maar het is ook belangrijk om de tools op de site up-to-date te houden om ervoor te zorgen dat de site snel werkt en efficiënt. Ons hosting &  website onderhoudsplan: ‘SircleCare’ zal u helpen uw website te beschermen, wat een slimme en waardevolle investering in uw bedrijf is.

R

SircleCare

Via ons hosting en onderhoud plan, nemen wij de stress van al deze complexiteiten over. Zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf en deze kan laten groeien.

Wat is er inbegrepen in het plan?

Premium Hosting

Hosting is de basis van uw website. Beveiliging, prestaties, optimalisatie en gebruiksgemak zijn er allemaal van afhankelijk. SircleCreative biedt premium hosting aan voor al onze klanten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Website Backups

Het consequent maken van een back-up van uw website is om vele redenen van cruciaal belang. Het belangrijkste is dat als de site hersteld moet worden, overgedragen of gedownload, wij externe back-ups en herstelpunten aanbieden voor alle klanten met SircleCare.

Updates

Net zoals een telefoon software-updates nodig heeft, moet ook uw website worden bijgewerkt. Verouderde plug-ins en website software zijn de belangrijkste oorzaak van website-hacks. Updates bevatten vaak beveiligingsverbeteringen die voorkomen dat sites misbruikt worden.

Monitoring & Security

Website monitoring ontdekken de prestatieproblemen van uw site te identificeren. Wij hebben speciale tools die het verkeer en de activiteit van de website monitoren, beschermen tegen mogelijke hacks en de “uptime” in de gaten houden om ervoor te zorgen dat de site goed werkt.

Website Optimization

Websites moeten snel laden en goed presteren. Om snelheid te garanderen, moet alles in de website – bestanden, database en media – worden geoptimaliseerd. Met behulp van onze speciale tools houden wij de site geoptimaliseerd en soepel, samen met het opruimen van alle caching bestanden.

Premium Plugins

Bij SircleCare zit het bijkomende voordeel dat u kan mee profiteren van allerlei betaalde plugins & software oplossingen. Zoals: DIVI, DIVI Pixel, DIVI Life, Zapier, Gravity Forms, Fathom en ook audio visuele oplossingen zoals: Artlist, Artgrid, Motion Array & Audiio. Deze lijst groeit per jaar en heeft een waarde van rond de 1500,- euro.

Strategy Sessions

Met meer dan 15 jaar commerciële ervaring weten wij wat er allemaal speelt binnen een bedrijf. SircleCreative kan ondersteuning bieden met betrekking tot strategie, nieuwe ideeën en we denken mee in ‘best practices’, die vervolgens geimplementeerd kunnen worden op de site. 

Analytics & Reporting

U hoeft niet te proberen vast te stellen wat er met uw site aan de hand is. Dit verzorgen wij met uitgebreide rapportage. Per maand ontvangt u een automatische gegenereerd rapport met alle website statistieken. Per kwartaal ontvangt u een rapport met strategisch advies.

Priority Support Time

U krijgt voorrangsondersteuning. We stellen een uur support time per maand beschikbaar voor het maken van klein onderhoud aan de voor- of achterkant van de website. Deze tijd kan naar wens worden ingevuld voor doorlopende updates, toevoegingen of wijzigingen van de website.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor SircleCare?

Bij SircleCare werken we samen met Siteground, een van de snelste en betrouwbaarste hosting providers van het moment. Het is speciaal ontwikkeld voor WordPress en wij ontzorgen het gehele technische proces. De beste plugins zoals DIVI, Divi Pixel, Zapier, Gravity forms & Fathom Analytics zijn inclusief bij het lidmaatschap. Los kost dit rond de 750,- euro per jaar.
Daarnaast zorgt SircleCreative voor constante updates van alle online tools, zoals de plugins en themas. De site wordt constant beveiligd en alle mogelijke hackers of spammers houden we buiten de deur. Met het niet updaten van de site, onstaat de grootste kwetsbaarheid voor hacken. Verder ontvangt u met een lidmaatschap bij SircleCare 1 uur gratis ondersteuning per maand (t.w.v. 85,- euro).
Denk hierbij aan kleine aanpassingen, tweaks of technische ondersteuning. Bij het afsluiten van SircleCare ontvangt u als bonus 10% korting op alle producten & diensten SircleCreative.

Ik heb zelf al een hosting provider, kan ik niet gewoon blijven waar ik zit?

Het is zeker mogelijk om te blijven, echter kan SircleCreative dan niet de beste snelheid en veiligheid garanderen voor de nieuwe website.

Bij het bouwen van de nieuwe website zorgt SircleCreative voor een soepele en snelle IT verhuizing. Hiervoor hoeft u niks te doen.

Wat gebeurt er als ik niet kies voor SircleCare?

Op het moment dat u niet kiest voor SircleCare kan er veel mis gaan. Ik geef hieronder een aantal belangrijke voorbeelden:

– De website wordt niet ge-update wat kan leiden tot een tragere website, falende plugins en uiteindelijk een daling in de vindbaarheid bij Google.

– Op de website zijn veel geinstalleerde onderdelen die snel verouderen, zoals plugins, themes etc. Als deze niet op tijd worden ge-update, dan raakt de website snel kwetsbaarder voor hackers. Dit is de #1 reden dat websites worden gehackt.

– Er zijn geen backups of herstel momenten wanneer de website wordt gehacked. Hierbij ligt het risico dat je dan alle content, pagina’s, de gehele site structuur en de Google ranking kwijt raakt. Ook ontvangt u geen rapport per kwartaal van onder andere de Google statistieken.

– U heeft geen vast aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken met betrekking tot aanpassingen, updates en/of andere issues. Daarvoor moet u dan bij uw host terecht, die veelal in het Engels via de mail of chat beschikbaar zijn tegenwoordig. Dit kan een zeer frustrerend proces zijn.

Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare?

Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van SircleCare. Dit verloopt volledig kosteloos.

Als ik niet gebruik maak van de support time. Kan ik die dan meenemen naar de volgende maand?

Nee dat kan niet. De tijd is gebonden per maand en komt dan ook te vervallen als er geen gebruik van wordt gemaakt.

Wat gebeurt er als ik over de tijd heen ga van het inbegrepen support time?

We proberen altijd de updates zo snel mogelijk uit te voeren zodat verdere kosten worden bespaard. Zijn er toch meer uren nodig voor de werkzaamheden dan wordt er eerst overlegd en een begroting gemaakt van de geschatte uren met het uurtarief van 85,- euro.

Let's Get In Touch
Neem vrijblijvend contact op
||
Strategisch advies op maat