Services

Ontdek onze diensten

Webdesign & Development

Elke website heeft een eigen identiteit met zo zijn eigen doel. Het ontwerp en het bouwproces verschilt daarom ook sterk per opdracht.

Wij richten ons op het ontwerpen van visueel georiënteerde websites waar conversie en automatisering centraal staan.

Ontdek het proces van het ontwerpen van een op-maat-gemaakt webdesign.

Webdesign
SircleCreative

Visual Content & Animatie

Op zoek naar dynamische en frisse content voor web- en of social doeleinden? Wij helpen je daar graag bij. Met ons team leveren we verschillende visuele producties die aansluiten bij jouw bedrijf of campagne. 

Neem contact met ons op voor het ontwikkelen van eigen unieke content.

Branding & Graphic Design

Het creeeren van een duidelijke digitale huisstijl is van groot belang voor de herkenning van een merk. Er zijn veel componenten die in verbinding staan met elkaar. Denk aan een herkenbaar logo, kleur paletten, typografie, grafische designs en de schrijfstijl.

Laat je begeleiden door ons grafische team tijdens een (re)branding sessie.

Webdesign
Eliza Vastgoed

Hosting & Onderhoud

Bij SircleCare ontzorgen we de gehele technische kant van de website. Het begint bij een snelle en stabiele hosting provider. De website nemen we in beheer voor continue onderhoud waarbij we elke dag backups uitvoeren. Daarnaast beschermen we de website tegen potentiële kwetsbaarheden en ongewenste spam. We bieden continue support aan per maand voor het updaten of aanpassen van de website. Een website is nooit klaar en heeft altijd wat verzorging nodig.

Ontdek nog veel meer voordelen van SircleCare.

Let's Get In Touch
Neem vrijblijvend contact op
||
Strategisch advies op maat