Pronova Laboratories

Pronova Laboratories is in 1997 opgericht met als missie: mensenlevens makkelijker maken door middel van zelfzorg. Zij streven ernaar om de complexe behandelingen bij huisartsen zoveel mogelijk te vervangen door gemakkelijke behandelingen voor thuis. Zij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten.

SircleCreative heeft Pronova ondersteund bij het maken van een product video voor een nieuw innovatief spraying product. Deze video is ingezet bij de promotie op de Aerosol Dispensing Forum (ADF Paris) in maart 2021.

Bij de video productie hebben we gebruik gemaakt van rookmachines en verschillende lichtbronnen voor allerlei visuele effecten. Bekijk het resultaat hieronder.

www.pronovalab.com

Pronova

SircleCreative heeft een filmpje gemaakt voor een van onze innovatieve spuitbus producten. Sebastiaan heeft daarvoor een professionele studio gebouwd met lichten, rook en andere speciale effecten. Sebastiaan werkt professioneel, heeft oog voor detail en passie voor het filmen. Het eindresultaat was daarom ook echt geweldig. Sebastiaan is enthousiast, positief, attent en leuk om mee samen te werken. Aanrader dus!

Diede Klever

Pronova

Op zoek naar visuele content?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.