Project

MoneybriQ

Een jong maar zeer bevlogen onderneming gericht op het bij elkaar brengen van vastgoed eigenaren met financieringsbehoefte en kapitaal.

MoneybriQ is een onafhankelijk platform voor vastgoedfinancieringen en sale and leaseback oplossingen. Zij ondersteunen en begeleiden ondernemers & vastgoedbeleggers met het structureren van hun financieringsbehoeften. Dit doen zij al sinds 2016 en hebben inmiddels diverse ondernemers en vastgoedbeleggers geholpen aan een passende financiering.

Een jong maar zeer bevlogen onderneming gericht op het bij elkaar brengen van vastgoed eigenaren met financieringsbehoefte en kapitaal. Naast toegang tot de vele financiers beschikken zij over een zeer groot netwerk van ondernemende investeerders die zij graag inzetten om ook bij u tot een passende financieringsoplossing te komen.

Client

Category

Photography

SircleCreative heeft MoneybriQ geholpen met de eerste online positionering. Er is een website gemaakt met sterke focus op conversie. Het doel van de website is dat het speels, sportief en professioneel moet overkomen.