Outdoor Therapie

Outdoor Therapie is een programma gericht op de groei en ontwikkeling van de mentale gezondheid van jong volwassenen.

De stichting organiseert therapie wandeltochten in de Alpen. Ze zijn een week afgezonderd van de maatschappij, waarbij ze aandacht hebben voor de mentale ontwikkeling en mentale processen van de deelnemers. Gedurende de week Outdoor Therapie verblijven ze in berghutten en vindt er een combinatie plaats van therapie interventies en klimactiviteiten.

SircleCreative heeft vanaf het begin de stichting ondersteund bij de volledige online positionering. Van het bouwen van de website, het ontwikkelen van alle visuele content vormen tot aan de branding strategie met logo en grafisch design.

 

www.outdoortherapie.com

 

Outdoor Therapie

Branding

 

Ontdek hieronder een aantal grafische ontwerpen die gemaakt zijn voor Outdoor Therapie. Er zijn verschillende logo’s ontworpen, kleuren palletten samengesteld voor de huisstijl en een flyer ontwikkeld voor de eerste pilot week. De branding strategie bleek al snel succes te hebben. Binnen 2 weken was het volgeboekt.

Outdoor Therapie LOGO
Outdoor Therapie Poster
Outdoor Therapie LOGO

Sebas heeft met zijn bedrijf SircleCreative de Stichting Outdoor Therapie enorm geholpen. De professionaliteit was meteen hoog, waardoor de website en marketing direct goed vindbaar en aantrekkelijk was. Daarnaast onderscheid hij zich in zijn persoonlijkheid; hij is enorm enthousiast, motiverend en creatief. Hij inspireert en brengt andere bedrijven naar een hoger level.

Manouk Vernij

Outdoor Therapie

Op zoek naar visuele content?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.