North Sea Surf Trainer

Een surf coaching school gevestigd in het hart van Scheveningen. Deze moderne surfschool combineert video analyses samen met een droge surf simulatie. Hiervoor maken ze gebruik van de Smoothstar Skateboards. De studenten worden persoonlijk of in groepsvorm gecoacht en werken met onder andere een online leer omgeving naar persoonlijke progressie toe.

De North Sea Surf Trainer biedt ook personal trainings aan in de sportschool speciaal ontwikkeld voor surfers en organiseren geregeld surfcamps in Portugal.

SircleCreative heeft een mini-docu ontwikkeld waarbij het hele concept van de surf school in beeld is gebracht.

 

www.northseasurftrainer.com

 

North Sea Surf Trainer

Voor een mini documentaire voor mijn bedrijf had ik een deal gesloten met Sebastiaan Vreeken van SircleCreative.

Het was een fijne ervaring omdat hij enthousiast en creatief te werk ging. We hadden wat dingen besproken en al snel daarna stuurde hij een professioneel bestand met een plan van aanpak.

Op de dag van het filmen liep alles top en Sebas wist de perfecte shots zonder moeite te vinden. Het edit werk was goed en de docu staat als een huis!

Een echte aanrader!

Daan Groeneveld

North Sea Surf Trainer

SircleCreative heeft een filmpje gemaakt voor een van onze innovatieve spuitbus producten. Sebastiaan heeft daarvoor een professionele studio gebouwd met lichten, rook en andere speciale effecten. Sebastiaan werkt professioneel, heeft oog voor detail en passie voor het filmen. Het eindresultaat was daarom ook echt geweldig. Sebastiaan is enthousiast, positief, attent en leuk om mee samen te werken. Aanrader dus!

Diede Klever

Pronova

SircleCreative heeft voor ons een professionele bedrijfs video gemaakt. Goed in alle vormen van het creëren van hoogwaardige content.

Casper Landeweerd

Algemeen Directeur

Op zoek naar visuele content?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.