Maud van Leyden

 

SircleCreative heeft voor Maud van Leyden een volledige online ondersteuning opgezet voor de promotie van het boek en naamsbekendheid van de auteur zelf. Er is een trailer van het boek gemaakt met een verkorte 10 seconden versie voor een online campagne.

Er is een fotoreeks gemaakt tijdens een zeer mistige dag in de haven van Rotterdam in de buurt van de LNG terminal. Dit heeft voor een mystieke sfeer gezorgd.

Verder is de website opgezet waar alles samenkomt en waar de focus ook ligt op lead-gen marketing en blog-posting voor toekomstige organische groei.

 

Maud van Leyden
MaudvanLeyden Mockup

Webdesign

Maud van Leyden was op zoek naar een frisse website waar de promotie van het boek duidelijk naar voren kon komen. Met behulp van de visuele content die we hebben ontwikkeld is er een bepaalde spannende sfeer gecreëerd. Een sfeer die ook sterk terugkomt in de schrijfstijl van Maud.

Op de website is een combinatie gemaakt van unieke gepersonaliseerde content, een strak visueel ontwerp, lead-gen marketing en blog-posting voor organische groei.

Bekijk hier de website.

Voor Instagram & Facebook is een korte versie gemaakt van de trailer voor een betaalde campagne. 

De trailer is 30 dagen lang gepromoot op de kanalen en heeft gezorgd voor een aanzienlijke boost van verkeer op de website. 

Op zoek naar een website met visuele content?

Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.